Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, patron olunacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yeni kahverengi ayakkabı giymek problemlerinin biteceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek yoksulluktan sonra zengin olmaya, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı giymek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni spor ayakkabı giymek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerin aşılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments