Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon satın aldığını görmek

Rüyada pantolon satın aldığını görmek

Rüyada pantolon satın aldığını görmek yüksek moralli olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok kötü günler geçireceğine, rızkının artacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon satın aldığını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada pantolon satın aldığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni pantolon satın almak huzursuzluklarından kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolon satın almak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada pantolon satın almak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi pantolon aldığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, kısmetin kapanacağına delalettir.

Rüyada pantolon aldığını görmek tüm isteklerine kavuşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil pantolon aldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments