Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pantolon almak

Rüyada yeni pantolon almak

Rüyada yeni pantolon almak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni pantolon almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada yeni pantolon giymek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni pantolon aldığını görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir pantolon almak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yeni kot pantolon görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kendi geleceğine inanılır.

Rüyada yeni pantolon denemek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada yeni pantolon satın almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada yeni kot pantolon almak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni pantolon almak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments