Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavabonun tıkandığını görmek

Rüyada lavabonun tıkandığını görmek

Rüyada lavabonun tıkandığını görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yenileneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, mekân değiştireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavabonun tıkandığını gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Rüyada lavaboda el yıkamak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli lavabo görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet lavabo temizlemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ticarette zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada lavaboya girmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada lavabo temizlemek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok yoğun çalışacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavabonun tıkandığını görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments