Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş sahibi olmak

Rüyada iş sahibi olmak

Rüyada iş sahibi olmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş sahibi olmak gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada iş sahibini görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada iş sahibi görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Rüyada işyeri sahibini görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş sahibi olmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni iş sahibi olmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyeri sahibi olmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kamyon sahibi olmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments