Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evlenmiş olmak

Rüyada yeni evlenmiş olmak

Rüyada yeni evlenmiş olmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yeni evlenmiş olmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir ev görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eve perde asmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yeni bir evde görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Rüyada evde yeni oda bulmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, dertlerin aşılacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni eve taşınacağını görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada yeni ev anahtarı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeni evlenen çift görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments