Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev görmek

Rüyada yeni bir ev görmek

Rüyada yeni bir ev görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yeni bir ev gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Rüyada yeni ev ve araba görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni büyük bir ev görmek büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir evde yaşadığını görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada yeni evi olduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kederden ve stresten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir eve girdiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ev yeni görmek refah içinde olacağına, alanında marka bir isim olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ve yeni ev görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada yeni güzel bir eve taşınmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments