Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yeni bir evde görmek

Rüyada kendini yeni bir evde görmek

Rüyada kendini yeni bir evde görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Rüyada kendini yeni bir evde gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada yeni ev ve eşya görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeni ev kurmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalet eder.

Rüyada yeni temiz ev görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

Rüyada eski evi yeni görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Rüyada yeni eve taşınacağını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ev görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir evde yaşadığını görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments