Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev eşyası görmek

Rüyada yeni ev eşyası görmek

Rüyada yeni ev eşyası görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeni ev eşyası gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada eve yeni eşyalar almak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeni ev eşyaları almak hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Rüyada yeni ev yeni eşyalar görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalettir.

Rüyada yeni eve yeni eşya almak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada evde yeni eşya görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada eve yeni eşya almak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments