Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yeni eşyalar almak

Rüyada eve yeni eşyalar almak

Rüyada eve yeni eşyalar almak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada eve yeni eşyalar almak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, ortaklıkların bozulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve yeni eşyalar almak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeni eve eşya yerleştirmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine inanılır.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek sözünde duracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev eşyaları almak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni ev eşyası görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşyalı yeni ev görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments