Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yeni eşya almak

Rüyada eve yeni eşya almak

Rüyada eve yeni eşya almak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, bekarsa evleneceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, dostlardan zarar görüleceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Rüyada eve yeni eşya almak gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yeni ev ve eşya görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev eşyası görmek birikiminin artacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada yeni eve yeni eşya almak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yeni eşyalar görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada eve yeni eşya almak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, düzenli bir işe girileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyalı yeni ev görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments