Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni elbiseler satın almak

Rüyada yeni elbiseler satın almak

Rüyada yeni elbiseler satın almak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni elbiseler satın almak gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada yeni elbise satın almak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada yeni elbiseler satın almak çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, stresli bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ev satın almak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kıyafet satın almak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ayakkabı satın almak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni halı satın almak eşi ile problemler yaşayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada yeni giysi satın almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments