Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kıyafet satın almak

Rüyada yeni kıyafet satın almak

Rüyada yeni kıyafet satın almak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada yeni kıyafet satın almak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada yeni kıyafet satın almak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada kıyafet satın almak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, başarılarının kalıcı olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada bebek kıyafeti satın almak geçiminin güçleşeceğine, işsizin iş bulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeni kıyafetler aldığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir kıyafet giymek onun yasaklarını çiğneyeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kıyafetler bakmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments