Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede kiraz görmek

Rüyada bahçede kiraz görmek

Rüyada bahçede kiraz görmek gıybet edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede kiraz gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada bahçeden kiraz toplamak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada kiraz bahçesi görmek hoşluklarla karşılaşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede kiraz görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede kiraz toplamak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiraz istemek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada vişne kiraz görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kısmetlerinin kapanacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kiraz almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, iflas edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiraz erik görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments