Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz istemek

Rüyada kiraz istemek

Rüyada kiraz istemek namının yürüyeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz istemek gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada kiraz istemek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, büyük bir mala sahip olacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz yediğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada kiraz sapı toplamak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık kirazı yemek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kiraz toplandığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri kiraz görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işarettir.

Rüyada kayısı kiraz görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kışın kiraz görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments