Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede karpuz görmek

Rüyada bahçede karpuz görmek

Rüyada bahçede karpuz görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede karpuz gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada karpuz bahçesi görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede karpuz görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük karpuz yemek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada karpuz turşusu görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara karpuz görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birine karpuz yedirmek başarılı adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük karpuzlar görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda karpuz görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments