Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bot almak

Rüyada yeni bot almak

Rüyada yeni bot almak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, güleceğine işarettir.

Rüyada yeni bot almak gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni bot görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bot almak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni botlar görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir bot almak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bot giymek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bot kaybetmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri bot giymek yaşamına yeni bir yön vereceğine, ana baba sözü dinlemeye, çeşitli kırgınlıklar olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments