Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir şehir görmek

Rüyada yeni bir şehir görmek

Rüyada yeni bir şehir görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir şehir gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni bir şehire gitmek rızkın kesilmeyeceğine, işlerinde kara geçeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir şehire girmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehir görmek şifaya kavuşacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka şehir görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehirde kaybolmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak aydınlık bir döneme girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments