Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan anahtar almak

Rüyada kapıdan anahtar almak

Rüyada kapıdan anahtar almak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevinçli haberler alınacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıdan anahtar almak gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıdan anahtar almak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine yorulur.

Rüyada anahtarı kapıya takmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Rüyada anahtar kapı açmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hayatın düzene gireceğine işarettir.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kapı anahtarı görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı ve anahtar görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, bir yere taşınmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments