Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş ağacı görmek

Rüyada yemiş ağacı görmek

Rüyada yemiş ağacı görmek moralinin düzeleceğine, şifa edineceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yemiş ağacı gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yemiş ağacı görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, nefsine yenileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada yemiş ağacına çıkmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak haksızlık edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta yemiş görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yemiş koparmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments