Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeni dağıtmak

Rüyada yemeni dağıtmak

Rüyada yemeni dağıtmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeni dağıtmak gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Rüyada yemeni dağıtmak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada yemeni satmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada beyaz yemeni bağlamak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazma yemeni görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yemeni görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeni oyalamak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yemeni örtmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yemeni görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments