Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yapmak ve yedirmek

Rüyada yemek yapmak ve yedirmek

Rüyada yemek yapmak ve yedirmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, makamının yükseleceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yemek yapmak ve yedirmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada yemek yapmak ve yedirmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasına yemek yedirmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada yemek yedirdiğini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, arabasını ve toprağının olacağına, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, şifa bulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına inanılır.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye yemek yedirmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada güzel yemekler yediğini görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet eder.

Rüyada lokum yemek ve yedirmek hasret giderileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments