Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına yemek yedirmek

Rüyada başkasına yemek yedirmek

Rüyada başkasına yemek yedirmek sıkıntılı bir işe girileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, mali krize gireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada maymuna yemek yedirmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuya yemek yedirmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine yemek yedirmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin yemek yediğini görmek işlerinin ağırlaşacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birine yemek yedirmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada oruçken yemek yediğini görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments