Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek verdiğini görmek

Rüyada yemek verdiğini görmek

Rüyada yemek verdiğini görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayır vereceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada birine yemek verdiğini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek verdiğini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada komşunun yemek verdiğini görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kulluk derecesinin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada askere yemek verdiğini görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments