Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok zor günler geçireceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulur.

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yemek verdiğini görmek kişinin daha çok kazanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yemek verdiğini görmek ferah bir eve geçileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada birinin yemek verdiğini görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek çok günah işleyeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, kazancını çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine yemek verdiğini görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisi paralayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments