Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek sofrası hazırlamak

Rüyada yemek sofrası hazırlamak

Rüyada yemek sofrası hazırlamak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sofra hazırlamak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada misafire sofra hazırlamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sorunlarını aşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ramazan sofrası hazırlamak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada sofra hazırlamak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofra hazırladığını görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments