Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire sofra hazırlamak

Rüyada misafire sofra hazırlamak

Rüyada misafire sofra hazırlamak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada misafire sofra hazırlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada misafire sofra hazırlamak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birine sofra hazırlamak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ramazan sofrası hazırlamak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra hazırladığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına inanılır.

Rüyada sofra hazırlamak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine işaret eder.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments