Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğin içinde taş görmek

Rüyada yemeğin içinde taş görmek

Rüyada yemeğin içinde taş görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yemeğin içinde taş gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yemeğin içinde taş görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Rüyada arabanın içinde taş görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinden taş toplamak en karanlık zamanında elinden tutacağına, giderileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde taş görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının içinde taş görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada taşın içinde altın görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendini yiyip bitireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments