Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın içinde altın görmek

Rüyada taşın içinde altın görmek

Rüyada taşın içinde altın görmek bol hayır duası alınacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada taşın içinde altın gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Rüyada taşın içinde altın görmek para biriktirebileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada deniz içinde taş görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, içebileceğine alamet eder.

Rüyada yemeğin içinde taş görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde taş görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının içinde taş görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada havuzun içinde taş görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada denizin içinde beyaz taş görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments