Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeği taşırmak

Rüyada yemeği taşırmak

Rüyada yemeği taşırmak karar vermekte güçlük çekeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, bol dua edeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yemeği taşırmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada taş yemek dertlerinin şifasını bulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yemeğin içinde taş görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, nasiplerini alacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeği taşırmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşan yemek imkânların çok daha iyi olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, emeğinden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada kafasına taş yemek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada yemek taştığını görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek taşırmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada çakıl taşı yemek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments