Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yemek

Rüyada taş yemek

Rüyada taş yemek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işarettir.

Rüyada taş yemek gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada yemeği taşırmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tencereden taşan yemek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşan yemek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalettir.

Rüyada yemek taşırmak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek taştığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Rüyada yemekte taş görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada taş yemek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Rüyada taş toprak yemek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments