Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe yandığını görmek

Rüyada bahçe yandığını görmek

Rüyada bahçe yandığını görmek zafer elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bahçe yandığını gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada bir bahçenin yandığını görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada bahçe yandığını görmek doğruluğu bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Rüyada bahçenin yandığını görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yalnız hissetmeye, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arazinin yandığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın yandığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada gemi yandığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine yorulur.

Rüyada sırtının yandığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bir adamın yandığını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments