Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma taktığını görmek

Rüyada yazma taktığını görmek

Rüyada yazma taktığını görmek yenilenme yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, istediği yola çıkacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına inanılır.

Rüyada yazma taktığını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Rüyada yazma taktığını görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yazma görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi yazma görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli yazma görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet eder.

Rüyada birinden yazma almak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, üzüntü duyacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yazma satmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor yazma görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada yazma takmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, her zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments