Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılı taş görmek

Rüyada yazılı taş görmek

Rüyada yazılı taş görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada yazılı taş gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada taş üstünde yazı görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı taş görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada yazılı taş görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşa yazı yazmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada arapça yazılı taş görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments