Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yazılı taş görmek

Rüyada kuran yazılı taş görmek

Rüyada kuran yazılı taş görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada kuran yazılı taş gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada kuran yazılı taş görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran yazılı tablo görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kuran yazısı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada gökte kuran yazısı görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kuran yazılı kolye görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kuran yazısını ters görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, değer göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde kuran yazıları görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments