Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek şansa, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kariyerinin yükseleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada sürekli sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli sınav olmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli sınava girmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına işarettir.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, patlama noktasına geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada girdiği sınavı kazanamamak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada girdiği sınavı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments