Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılı sınav olmak

Rüyada yazılı sınav olmak

Rüyada yazılı sınav olmak gelişim içine gireceğine, iyi haberler alınacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yazılı sınav olmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Rüyada yazılı sınav olmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazılı sınav görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına alamet eder.

Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sınava olduğunu görmek borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına tabir olunur.

Rüyada sınavı kaçırmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet eder.

Rüyada sınava hazırlanmak başın borçlularla belaya gireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda sınava girdiğini görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments