Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava olduğunu görmek

Rüyada sınava olduğunu görmek

Rüyada sınava olduğunu görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınava olduğunu gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada sınavda kalmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle sınava girmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak hidayete ermeyi de başaracağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sözlü sınav görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sözlü sınava girmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin iyi gideceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada sınavı kaybetmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments