Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavı kaçırmak

Rüyada sınavı kaçırmak

Rüyada sınavı kaçırmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Rüyada sınavı kaçırmak gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada sınav saatini kaçırmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınav kaçırdığını görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, fırsatların heba edileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak işlerin yakın zamanda açılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada sınavı kaçırdığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, saadete ereceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sınavı kaçırmak görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sınav kaçırmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments