Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılı sayfa görmek

Rüyada yazılı sayfa görmek

Rüyada yazılı sayfa görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazılı sayfa gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz sayfada yazı görmek kuş gibi hafifleyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yazılı sayfa görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz bir sayfa görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurandan bir sayfa okumak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak kısmetlerin çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kurandan sayfa görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuran sayfaları görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimin sayfalarını görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments