Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir sayfa görmek

Rüyada beyaz bir sayfa görmek

Rüyada beyaz bir sayfa görmek maddi açıdan rahat edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi durumun düzeltileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada beyaz bir sayfa gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boş beyaz sayfa görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, güvensizliğini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sayfada yazı görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bir sayfa görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına yorulur.

Rüyada beyaz sayfa görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz boş sayfa görmek rahat edileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada sayfa çevirmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerim sayfası görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments