Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurandan sayfa görmek

Rüyada kurandan sayfa görmek

Rüyada kurandan sayfa görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurandan sayfa gördüyseniz:

  • Karar almadan önce daha fazla detay öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada kurandan sayfa görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, maddi olarak büyüyeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sayfaları yırtık kuran görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zor bir döneme girileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sayfaları açık kuran görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada kuran sayfalarını topladığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim sayfalarını toplamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kafasının da rahat edeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuranın ilk sayfasını okumak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurandan bir sayfa görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kuran sayfalarının dağıldığını görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, hoş muhabbette olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments