Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada yasin suresinin ilk sayfasını okumak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kurandan bir sayfa okumak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, birçok iş teklifi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuranın ilk sayfasını okumak ününü ülke dışına taşıyacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sayfa okumak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazılı sayfa görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sayfa açmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bir sayfa görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments