Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazı yazmak

Rüyada yazı yazmak

Rüyada yazı yazmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazı yazmak gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakla yazı yazmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada avuca yazı yazmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kar üstüne yazı yazmak çok mutsuz olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada çamura yazı yazmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada duvara yazı yazmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada masaya yazı yazmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments