Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle yazismak

Rüyada bir erkekle yazismak

Rüyada bir erkekle yazismak insanlığıyla herkese örnek olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hem de çok üzüleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle yazismak gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Rüyada bir erkekle yazismak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına rivayet eder.

Rüyada yazlık ev yapmak bereketli ve hayırlı olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada yazili kağit almak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yazlık yerde olmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, parasının ve malının çoğalacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaz yağmuru görmek hayatının düzene gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada yazlık ayakkabı almak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazı yazan görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazı yazanı görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments