Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve bahçesi sulamak

Rüyada meyve bahçesi sulamak

Rüyada meyve bahçesi sulamak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada meyve bahçesi sulamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada meyve bahçesi sulamak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sağlık sorunun kalmayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bahçe suladığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağ bahçe sulamak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak şükür içinde bir hayat süreceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bahçe sulamak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla bahçe sulamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments