Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediden kaçmak

Rüyada yavru kediden kaçmak

Rüyada yavru kediden kaçmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, borçların artacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kediden kaçmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada yavru kediden kaçmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusundan kaçmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada siyah kediden kaçmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kaçmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kediden kaçmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedilerden kaçmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazancını artıracağına tabir olunur.

Rüyada ölü yavru kedi görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments