Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan yavrusu doğurmak

Rüyada aslan yavrusu doğurmak

Rüyada aslan yavrusu doğurmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, korkularından kurtulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Rüyada aslan doğurmak cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada aslan yavrusu sevmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve yavrusu görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada dişi aslan yavrusu görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalet eder.

Rüyada yavru erkek aslan görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, başarılarının takdir edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ölü aslan yavrusu görmek zorlanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve yavruları görmek geçim derdine düşmeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, moralin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments