Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru fare görmek

Rüyada yavru fare görmek

Rüyada yavru fare görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru fare gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada yavru fare yemek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, başa iş açacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve yavrularını görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada evde yavru fare görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada ölü fare yavrusu görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına alamet eder.

Rüyada yavru fare görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada fare ve yavrusu görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, keyiflerinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru fare görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments