Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yavru fare görmek

Rüyada evde yavru fare görmek

Rüyada evde yavru fare görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yeni işlere atılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yavru fare gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada evde fare yavrusu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına inanılır.

Rüyada evde yavru fare görmek isteklerinize kavuşacağınıza, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru fare görmek en yüksek makamlara oturacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada fare yavruları görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, helal kazanç elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada yavru fare yemek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve yavrusunu görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yavru fare öldürmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments